Home

Wie zijn wij?

VerlichtjeZORG is onderdeel van het Initiatief Duurzaam Doen. Onze missie is het stimuleren van duurzame activiteiten gericht op het verlagen van uw energierekening. VerlichtjeZORG biedt aan gebouwbeheerders, facilitair managers en eigenaren een helder, onafhankelijk en proactief duurzame advies aan.

Werkwijze

VerlichtjeZORG focust op verlichting, isolatie, installatie en onderhoud.  Wij maken onderscheid tussen maatregelen die energieverlies tegengaan of energiebesparing opleveren.

Institutionele omgeving

VerlichtjeZORG inventariseert ieder gebouw dat deel uitmaakt van uw zorginstelling en voorziet uw organisatie van een duurzaam advies. De kracht zit hem in het doen.

 

 

 

home_tekst_zorg_14983894.jpg

 

Energiebesparing

Energiebesparing wordt door VerlichtjeZORG gehanteerd voor een aantal duurzame maatregelen, zowel bouwkundig als installatietechnisch.

 

Maatregelen op dit gebied worden vaak genomen om meer comfort en een prettige werk en herstelomgeving aan uw patïenten, werknemers en bezoekers te bieden.

 

MVO

Voor VerlichtjeZORG staat duurzaam voor eigentijds Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij de keuze voor werknemers richten wij ons op het re-integratietraject.

 

 

Meer weten over onze kosten-efficïente aanpak in de zorg sector?

 

Neem dan contact met ons op.